Lydighet kl 3  Arwen er programmet og har dei fleste øvingane innbukka, men vi er ikkje i boks slik eg ønskje det. Eg melde på stemne på Molde og har planar om Førde, vi skal gjere vårt beste.
Mål:
premi våren 2011 i kl 3 på Arwen,

Øvinger:) Klasse III

06.03.11 03.09 03.09
  Treffhallen EFHK Ørsta SHK olsvika        

Felles sitt 1minutt medsynlig fører

9,5     x 2 0 0        

Fellesdekk i 3 minuttar med skjult fører

8        x 3 9 9,5        

Fri ved fot

7,5      x 4 8,5 8,5        

Sitt undermarsj

8,5      x 2 0 6        

Innkalling fra dekk med dekk

8,5      x 3 9 7        

Fremadsending med dekk

7        x 4 0 0        

Apportering over hinder

0        x 3 10 8        

Apportering av metallgjenstand

8        x 3 8,5 8,5        

Naseprøve

0        x 3 9 6        

Kontroll over hunden på avstand

7        x 4 8 6,5

Helhetsinntrykk

8        x 1 8          
Sum 203,5 210,5 196,5        
Premie 3 3 3        
Dommer Odd Geir Sørmarken Stein Ole Nergaard Svein Stangeland        
Kommentar 04.08.11
Lp prøve ved SHK, tomt og eg og Arwen gjor begge ein dårlig jobb, kun ein ting å sei vi var ikkje på same planet.. ut og tren meir einaste medisin som hjelper, men eg gir ikkje opp.

Fortente nullar, ukonestret førar og det gjor at vi hamna med lave poengsumma. Dårlig oppladning, Arwen stod for lenge i regnet og hang :(  Ruta kan ho ikkje på prøve og her må det jobbast intens for å løyse problemet for det skal vi. felles sitt, tja her veit eg eigentlig ikkje heilt kva som røre seg i hundehovudet..
 
Kommentar 03.08.11

Ja ja.. rusten, men ikkje verre enn at vi burde ha unngått vertifall 2 av nullane:) eg har fått blod på tann og er borti noko sånt som det å like å trene LP !!

Mykje bra arbeid av Arwen, nullen på felles sitt, ho tok det som ei innkalling og eg har sikker gjort eit eller anna med handa slik ho trudde ho skulle kallas heim:) sitt under marsj har vore 100% sikker, men i dag sto ho ;) stemme leiet mit lød nok feil slik tolkar eg feilen, og på nytt fører feil, framsending til ruta gjekk ho skjevt ut i frå start og eg klarte ikkje å ro oss inni igjen. tre fortent nullar, men moro var det å delta ;)

 
Kommentar til debyen vår 06.03.11

Her er poenga våre og eg er godt nøgde med første starten i kl 3! Eg tok det som ei konkurransetrening for å lære om korleis nye reglane fungerte, jau.. det gav meirsmak og kl 3 øvinga var slettens ikkje uoppnåelige, det var/er ei klasse som passa bra til Arwen og vi fekk ein 3 premie med to nullar:) Etter å ha prøvekjørt klassa ser eg at vi har kunnskap i boks til å klare ein 1 pr med "fullklaff" på alle øvingane. Dei to øvingane som Arwen bomma på er gode øvingar for henne og ho villa skåra bra med poeng på disse, Arwen har god adferd på alle apportøvingar også på disse to øvingane der nullane kom:) Arwen har også ein pent søk så naseprøva, men ho tok feil pinne på denne prøva, kvifor ja det finn eg ut:) VI Kjem Sterkt Tilbake !!